Om oss

Mot normalt er en blogg for deg som vil til bunns i klimaspørsmålet: Hva vet vi om farlige menneskeskapte klimaendringer? Hvordan vet vi det, og hvor sikre er vi? Hva betyr det, hva kan vi gjøre, og hvorfor gjør vi det ikke?

Mot normalt skal være et korrektiv i en viktig samfunnsdebatt som fordreies av desinformasjon og angrep på vitenskapen. Klimaendringene er en av de største utfordringene vi står overfor. Et offentlig ordskifte bygget på forskning og kritisk fornuft er en forutsetning for å løse dem.

Mot normalt legger an et bredt perspektiv på klimaspørsmålet. Det blir et fokus på den naturfaglige forståelsen av klimaet, men det utelukker ikke samfunns- og kulturfaglige tilnærminger, og det skal også handle om klimapolitikk.

Mot normalt er et privat, frivillig tiltak, og ikke organ for noen interesseorganisasjon, politisk parti eller næringsinteresse.

Advarsel til leseren: Denne bloggen drives ikke av klimaforskere, ikke en gang av en naturviter. Vennligst les kritisk, sjekk dokumentasjonen og beregningene, sammenlign med pålitelige kilder, og meld fra om eventuelle feil og misforståelser.

Bloggen er grunnlagt og drives av Christian Moe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *